ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στο Τεμάχιο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας

1/3/2019

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης προέβη σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Προγράμματος Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, σε δηλώσεις αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στο Τεμάχιο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνέντευξη με τον Κώστα Χατζηπαναγιώτου: Οι στόχοι και δράσεις του Τμήματος Περιβάλλοντος

16/3/2018

Επισκεφθήκαμε ένα από τα πιο νευραλγικά Τμήματα σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, τη σωστή διαχείριση αποβλήτων και τον έλεγχο ρύπανσης στην Κύπρο. Εκεί συναντήσαμε τον Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστα Χατζηπαναγιώτου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνέντευξη με την Ιωάννα Παναγιώτου: «Δεν είναι ευαισθητοποιημένος ο Κύπριος»

16/3/2018

Επισκεφθήκαμε το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος το οποίο ασχολείται με την προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας για τη διαχείριση των αποβλήτων. Εκεί συναντήσαμε την Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου με την οποία είχαμε μια συνομιλία όσον αφορά τα περιβαλλοντικά θέματα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και τον τρόπο επίλυσης των διαφόρων θεμάτων.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνέντευξη με τον Ανδρέα Μαραγκό: Πρόθεση της ΑΗΚ να δημιουργήσει έργα ΑΠΕ για διατήρηση χαμηλού κόστους ηλεκτρισμού

5/3/2018

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου
Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ')